Thursday, December 24, 2009

Revenge of the Fallen

"Mieee, ouhh miee, bangun cepat, nak amek result hari ni" arghhh! "yelaa yah, jap mie nak mandi" aku bangun jee dari tido, tengok tengok ayah aku dah ready dengan pakaian die, dengan kunci kereta ditangan, aku dah mule naik pelik?.. aii? yang nak amek result ni ayah aku kee aku? haish

hm, ayah! tak paya lah ikut, nnti amy messange jee, "tade tadee, ayah nak tengok sndri result tuu nanti" hm yelaa yah, tapi ayah terime dengn hati terbuka tau, terima dengan seadaanya itulah dialog dipagi hari, hari khamis ini.

Lepas dah siap siap mandi and then pakai baju semua, terus otw ke sekola, iaitu sekolah juvana taman rinting, yeahh! hahaha setibe jee kat skola tersebut,
aku nampak dari jauh aidil,farhan,alif, memang crowded gilee orang.
mane tak nyee, yang nak amek result datang, plus dengan mak ayah plus skali
dengan orang yg nak beli buku for next year.

First skali aku tak tahu sape yang amek, but aku tanye orang yg dapat 8a
kat skola juvana ni, 2 orang jee but but yang dibanggakan tahun ni peratus naik
mendadak, ni comfirm next year En Samadi Duriat berucap panjang gilee and then
bangge, kalau tak bangge aku brani potong jari hahaha

Yang dapat 8a, Lim Peh Yee and Shahirah Hairuddin, pastu geng geng aku pulak yng
amek result mereka semua pastu baru giliran akuu, aku target dapat 7 last last dapat 6, hm alhamdulillah lah ini jelah yg mampu aku buat mase ni, but for spm nnti,
insyaAllah aku bole beat akak aku. ameen

*sorry entry tak bape nak menarik, no mood sbb di spoilt oleh kertas putih haha

4 comments:

aai syaqie said...

heyy congrats yaww
spm ade lagi. struggle same2 jom
:))

nadzmienasir said...

yeah! spm kite beat okayy ;)

ninaa said...

SPM masih adaa. Fightinggg!

nadzmienasir said...

yeahhhh! Agi Idup Agi Ngelabann! hahaha btw congrats nina ;)