Tuesday, June 8, 2010

swimming ooo swimming

Haaa hhhaaaaaaa!
cube awak tengok atas cube tengok atas, hee
nampak ape ape tak? jangan pandang belakang
or bawah kelekang auuu nanti nampak
bende lain pulak, atas! main title
s.w.i.m.m.i.n.g! haha

macam mane eaa nak mulekan mukadimah entry ni,
pagi pagi bute ni selalunye freshy jee otak aku,
ni mesti comfirm comfirm rendam lame sangat kot
sampai krem otak aku haha

haa macam gini ceritenyeee,
alkisssaahh terjadinye pade pagi tadi,
aku bangun lambat hee macam biase nak redeem
semua tidur aku kat asrama, kat rumah aku
tido lambat bangun pun kene lambatlah kan? haha
nasib baik sayang aku kejut, si farhancoa
dielah alarm aku tiap tiap pagi kalau kat sini. haha
"what you waiting for" (ringtone) berdengung
berdesing telinge aku pagi pagi bute (7.30) si
yan ni, bersemangat jiwa bangse kalau bab swimming ni,
well atlit perenang katekan, aku ni anak buah die lagi, masih
bertateh tateh bab renang renang ni actually hee

bertolak dari rumah agak agak dalam pukul 8, pastu
racing cilok sane cilok sini maintain 140km/h
lalu sebelah lori lalu bawah lori kejar aidil
aidil kejar aku terus sampai agak agak 8.15 rasenyee hahaha
2 kereta telah digunekan iaitu myvi 2.5 enjin berkuasa
tinggi ferrari dan wira 2.5 juga dan enjin berkuasa
lomboghi high performance dan telah membawa
seramai 11 orang atlit perenang yang berkaliber
dibawah pimpinan cikgu hizlee, iaitu disini saye
sertakan name perenang perenangnyee, nak autograf
selepas ini yee.
nadzmie,areezal,aidi,farhan,along,alif,aizat,kid,
zee,adam dan epul.
*sila bace dengan care membace berita haha

firstly macam biase, dah sampai kene shoot dululah kan?,
untuk memulakan mukadimah aktiviti kiteorang
pagi tuu kiteorang order photographer yang juga
merupakan technician di pusat renang itu haha
untuk menangkap gambar kami semua,
>>>>


hee smart tak smart tak aidil edit? haha *epul jadi photographer


then then, lepas dah tangkap gambar sebelum mandi,
seperti biase nak mandi kene apeeeee? haha
*sorry ni rancangan sesi keluarga, sensored :)


lupe nak bagitau areezal tak mandi sebab mate die ketumbit haha


lepas dah itu ini itu ini, ape lagii terjunlahh kann.
bapakk aahhh dah lame kot tak pegi swimming dengan
ahli keluarga coa, agak agak dah berbulan kot,
sampaikan air tuu tak rupe air, macam kopi tahuu? haha

lepas tuuu ape lagi, keluar toilet lari macam
husein bolt pastu lompat bbbooooommmmmm(!) atas air
yeahhhh(!) sorang sorang aku tolak yang nak main testing
air sejuk kee suam ke panas kee, takde mase untuk semua tuu
hamekk kau! haha



eah cop cop, you all nak tengok gamba happening kiteorang tak?
wajah wajah ceria yang konon macam dapat nur haha
jeng jengg lagi sekali haha





jelous tak jelous takk? haa tuh laa haritu dah offer sape nak ikut, semua
turun tangan tanak join kan dah jelous, padan mukee :p haha


lepas dah suke ria main air rendam air terjun air lumbe air
kiteorang dah penat, semua kaum kaum yang banyak lemak
yang dah berbumper bumper ni semuaaa pegi saunaa.



baru bape minit, dah cengkung muke aku hahahhaa


lepas dah saunaaa sesi bergamba dengan ketua gangster,
yeahh yang lain tidak bukan iaitu abangg haziq shahrudin :)



gangster tak? gangster takk? haha


dah penat mandi ape lagi balik lah, pekene makan tengah hari
kat mamak pastu balik tidoooo.
-The End-

7th June 2010, Monday

3 comments:

haziqshahrudin said...

baik2 ,tp abg minat bwh sekali haha
7-6-10 tanjung puteri golf resort* !



love,
coa

haziqshahrudin said...

baik2 ,tp abg minat bwh sekali haha
7-6-10 tanjung puteri golf resort* !




love,
coa

mrs.M said...

omg ! best gilaa. rugi tak ikot. bhaha :D