Saturday, June 19, 2010

bye bye holidays




Arrrrrgggggghhhhh! geram gileee dooo, pejam celik pejam celik
tik tok tik tok gedebangg gedebungg tup tupp dah habis cuti 2 minggu,
pehh menyirap tak menyirap pulak ann, kejap gilee doo mase berlalu..
Orang tua tua katee, bukan mude auuu yang tuaa, mase itu emas.
So perlu lah manfaatkan nya dengan sebaik baiknyaa, tapi aku?
Hehehe homework(s) tah kemane, solat lintang pukang jadinyee,
keluar rumah banyak kali, habiskan minyak kerete, macam
macam doo aku buat, semuanye tak bermanfaat. hhaha

Kalau denga budak cerdik pandai punye cerite comfirm bestt,
weyy weyy, kau cuti buat hapeee haa? eerr aku? aku tak
keluar rumah sangat lah, aku study bende yang lepas
takut terlupe pulak, yelah exam makin lame makin dekat, kenelah
manfaatkan iyee dakk? pehh bunyi macam bored kan belajar,
tapi tulah hakikatnyee, kalau buku dah jadi couple, buku jadi
bini, buku jadi makanan dan minuman die untuk disantap
tak boleh ape laa kan?

Yang aku ni? hhaha best memang best belajar tu memang tak dinafikan
laa kan, tapi kemalasan yang nau'zubilah syetoonn bermaharaja lela
dalam diri aku ni haa, nak disalahkan syetoon tak boleh,
so salahkan jelah diri sendri, orang sepatutnyee dah
stay hostel, mase, belajar, urus diri, solat semua
dah pandai buat sendiri tak payah di suruh
tapi ni dah terbalik habis semua mak aku yang bebel hhaha

Haaa ni azam baru aku lepas naik cuti ni, hehe
jeng jengggg! nak buat badan balik hhaha
badan aku sumpah tak rupe badan dah doo, dah tak kenal
'nadzmie' yang dulu haha dulu aku boleh tahan
kurusnye boleh nampak semua ketul ketul ghee
tapi sekarang, nampak segale bumper bumpernyee hhaha
ni lah nak mengubah cadangnyee nak buat badan macam
taylor lautner, zac efron woowww! try lah kan,
pelan pelan lame lame nampak hasilnyee hee aminn :)

Tapi yang pentingnye lah, cuti ni agak membosankan,
tak banyak bende aku buat, belajar tak,
jalan jalan sikit, yang best nyee swimming jelah,
hm itu jelah kot nak dikonsikan buat entry kali ni.

eah jap jap, ni haaaa nak mohon ampun dan maaf
kepade sesiape yang selame ini tersinggung
atau terkasar bahase atau terkecil hati
sepanjang perkenalan antara saye dan kalian
harap dimaafkan laaa yee, kite same same
sekolah, same same timbe ilmu,
same same kejar cite cite soo ape salahnyelahkan
diampun maafkan dari hujung rambut hingge hujung kaki
mudah mudah ilmu yang kite belajar tuu senang masuk
kalau diri ni dah bersih dari dosa antara manusia, amiinn :)

No comments: