Friday, January 22, 2010

Very Appreciate It :'(



*not in the mood. Celoteh yg tak seberapa but
can read if you don't mind, and don't read
if you think this is waste. Thanks.

Detik demi detik, minit demi minit, jam demi jam,
cepat je mase berlalu kan? Pejam celik pejam celik
aku dah berdiri di Tingkatan 4. Tak sangke aku
dah se-gedek ini. Dah besar rupanya Nadzmie
sorang ni.

Herm, yaa memang masa terasa cepat. Dalam al-Quran
pun ada tulis, masa terasa cepat bermaksud
tanda-tanda kiamat. Huh don't ask me about my
preparation. Solat tah kemana, Ibadah pun
jarang buat, kerja amal? herm ade satu dua ni
kan lagi nak cakap aku dah ready. hemm

Kat sini aku bukan nak cerita pasal kiamat or
whatever, aku nak cerita pasal aku pindah sekolah.
Isnin (25 Jan 2010) ni aku akan pindah ke SMT Jasin,Melaka.
Name comersial die SMT Jasson,Melacca. Aku rase
name tu lagi famous kot. hhaa

Besok, herm besok ade larian merentas desa.
Actually memang teringin gile aku nak hadir ke
sekolah berlari bersama-sama kawan-kawan aku yang
aku akan tinggalkan Isnin nanti. Herm tapi
barang-barang aku banyak yang belum dibeli.
Kasut hitam canvas/pvc, baju melayu kuning
and banyak lagi. Pastu aku plan aku nak
luangkan masa dekat Rahmah kejap, yelah
last year I made her heart broken so now
I nak repair it balik haha tapi apekan
daya die ade King Scout Camp. Goodluck for her.

Yasmin, yeah she's my best best friend ever.
I never found my best friend like her.
Loyalty honestly sincerely and open minded
person and friend. hee but tadi, boleh pulak
die bagi aku ayat macam gini.

Ya Allah, jika aku jatuh cinta,
cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,
agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu.

Ya Muhaimin, jika aku jatuh cinta,
jagalah cintaku padanya agar tidak melebihi cintaku padaMu.
Ya Rabbana, jika aku jatuh hati,
jagalah hatiku padanya agar tidak berpaling daripadaMu.

Ya Rabbul Izzati, jika aku rindu,
rindukanlah aku pada seseorang yang merindui jihad dan syahid di jalanMu.
Ya Allah, jika aku rindu, jagalah rinduku padanya
agar tidak lalai aku merindui syurgaMu.

Ya Allah, jika aku menikmati cinta kekasihMu,
janganlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya
bermunajat di sepertiga malam terakhirMu.

Ya Allah, jika aku jatuh hati pada kekasihMu,
janganlah biarkan aku tertatih dan terjatuh
dalam perjalanan panjang menyeru manusia kepadaMu.

Ya Allah, jika Kau halalkan aku merindui kekasihMu,
jangan biarkan aku melampaui batas
sehingga terlupa pada kasihMu yang hakiki dan abadi.


untokk sahabat yang tersayangg :)

aku bukannya nak pergi mane pun.
Janganlah buat aku sedih meen. Tape kalau aku rindu
or anything else happen aku call kau ea. no kau
aku sentiasa ingat. hahaha

Ezal? yeahh he's my gay partner. Tadi boleh die jalan-jalan
keliling rumah aku, bukan tahu nak panggil aku, bile aku call
cakap aku rindu kauu laa mie, aduhaii ezal ezal relex laa dude
aku bukan nak pergi mati aku just nak sambung belajar jee kut.
Bila aku balik kite Counter Strike lahh okay? haha

Yeah emma pulaaa, die memang baik dengan aku and die telah
membuatkan aku sedikit terharu dan sebak.
Well, mana tidaknya boleh pulak die post new entry pasal aku.
Sedih laa aku ann, kawan baik boleh pujuk macam tak kasi aku pergi.
huh anyway thanks alot emma.

COA, yeah farhan,alif,aidil and naqib. They always be with me
when I needed, I always share my problems to them and
sometimes they fucked me up, but but they still my friends.
No biggie dudes, until I die I'll never forget my root and
also you guys, thanks for everything.

Teachers and friends. Woaaaaaa don't talk about teachers.
I'll miss you teachers. I already consider them as my parents
you know. Huh even I made many mistakes and sometime became rude
to them, but all these will make sweet and bitter memories
between me and them :'(

Thanks you guys. :*

5 comments:

Meen , said...

i'll miss you :'(
sayang kau mie .

Mierazhar :) said...

haishh ,
tapee ,
nati kau balik jgkk kan ?
bukan nyee setahun kau kat sane .
chill okayy :)
first mmg mcm tuu .
rindu kau ohh natii :)
tade da dgr kau motivate
HAHA

nadzmienasir said...

hee thanks alot babes. Nanti aku balik aku roger korang ;)

.si pendek. said...

Nadz . grr .
Tengok dah belinangan air mata dah nie :(
Grr , take care auw :)

nadzmienasir said...

thanks adik emaaa :) belajar betul betul jage abang idil abang tauuu haha