Monday, November 2, 2009

Heartless. damnit!

Cerita ni dah lame, mase ayah tenga shopping dekat tesco extra, someone has stolen his
wallet. Habis RM600++ dn card card kredit ayah dikebasnya. Itu ayah tak kesah sangat,
tpi bile mlm ni ayah panggil aku untuk menanyakan adakah kami sekeluarga
shopping raya sehingga RM7000++??

Tapi seingat aku lah kan, kiteorg tadelah boros sgt smpaikan RM7k habis buat raye.
Tapi bile ayah tengok balik pade surat citybank tu, tarikhnya tepat mase
wallet ayah kene curi oleh someone,
org tu belanje RM7000++ dekat jusco tebrau. damn jee an, kalau aku dapat org tu
sumpah aku pukul.

Tergamak an org tu buat mcm tu pade ayah, die tak tahu condition ayah mcm mne,
kerjaye die, kesihatan die sume tenga gawat die pegi belanje smpai mcm tuu,
lagi laa ayah mara dan bertambah risau. haishh!


oke laa mcm gini, we all apologize u but please laa ubah perangai kau tuu.
kalau 1000 lagi orang mcm kau, kiamat la dunia nie weyy.
please change okee.

*sorry aku tade mood sgt na type

4 comments:

Kill you, said...

ishh teruk gila org tuu.
tkpe2, biar Allah bls.
what goes around comes around :)

dheaNASUHA said...

geram nye!!!
klu dpt pencuri 2,mmg lumat la!:@

nadzmienasir said...

ya you all right. bia Allah balas. ;)

Umi Amiera said...

perh. sumpah geram grr