Monday, September 6, 2010

raya yang BOWINK

Err tahun ni agaknye raye tak best kot kan?
bukan agaknye kot dah memang tak best pun.
Kalau dulu baju raye boleh sampai 2-3 helai,
baju t-shirt lah shirt lah semua
jenis shirt shirt lah senang cerita
tapi sekarang habis terus dari 2-3-4 helai
jadi selai jee haha
tadi shopping dapat satu baju jee, tu pun
kemeje, kemeje bunge bunge ala serizawa tuh haha
Nak beli banyak banyak baju ayah cakap
buat ape beli kau raye pun 4hari je
pastu balik hostel GRR geram gileee dooo

Naik jee raye ke 4 dah kene balik hostel,
pastu besok paginyee dah kene ngadap
paper UP3, pehh! sakit hati betul.
Ade kee die boleh buat ujian time time
raye, tak kene betul.

Yang kawan kawan aku pulak ni
belum raye dah shopping sakan,
ck tah bape kilo die angkat, tah
ape lagi diorang bantai. tape it's okay,
after spm insyaAllah giliran aku pulak eaa. haha

hm dah nak dekat dekat raye ni,
saye ambil kesempatanlah ea
mohon ampun dan maaf dari hujung rambut
hingga hujung kaki dan selamat
hari raya maaf zahir dan batin.
doakan UP3 saye sekali yee. amiin :)
sekian..

1 comment:

aishah said...

mcm best je dudok teknik ni citer2 .